Bouwplannen

OPENINGSWEEK

6 februari 2020 - Bouwplannen

Afwerking en inrichting

6 november 2019 - Bouwplannen

Electriciteit : check Airco: check  Pleisterwerk : check Vloer : Op 5 november is de vloerder gestart ☺ De apotheek begint stilaan vorm te krijgen.

Lees meer

Ramen en gevel

27 augustus 2019 - Bouwplannen

Op 26 augustus 2019 kwamen de raamprofielen toe. En 's avonds waren ze reeds allemaal vakkundig gemonteerd !

Lees meer

Opbouw

6 december 2018 - Bouwplannen

Op 5 december werd de vloerplaat gegoten. De opbouw kan beginnen ! Op 14 december werden de eerste stenen gelegd. Vandaag, 16 januari leggen ze de vloerplaten voor de eerste verdieping. Momenteel (juni) liggen de werken even stil in afwachting van de plaatsing van de ramen. Het bouwverlof is achter de rug. Momenteel (begin augustus) wordt de isolatie op het plat dak gelegd.

Lees meer

Funderingen & kelder

17 oktober 2018 - Bouwplannen

Op 16 oktober zijn de werken voor de funderingen begonnen onder een stralende herfstzon. Hopelijk blijft het weer nog even meezitten. 23 oktober : betonmolens arriveren van 's morgens vroeg ☺

Lees meer

Grondwerken

31 augustus 2018 - Bouwplannen

De grondwerken en voorbereidingen voor de funderingen zijn eind augustus gestart.

Lees meer

Afbraak oude apotheek en woonhuis

17 augustus 2018 - Bouwplannen

Op 16 augustus was het zo ver. De afbraakwerken zijn begonnen. Vijftien jaar lang heb ik hier met veel plezier gewerkt en gewoond en heel veel warme mensen mogen adviseren in de apotheek. Op naar een nieuw hoofdstuk.

Lees meer

Verhuis naar tijdelijke locatie

10 juli 2018 - Bouwplannen

Wij bouwen aan onze toekomst ! Wij zijn verhuisd naar een tijdelijke lokatie enkele huizen verder. Welkom op ons nieuw adres Sleidinge Dorp 89. Volg onze bouwplannen op deze site. .

Lees meer