Actualiteit

Check up medicijnkastje 21- 26 september

15 september 2020 - Actualiteit

Is je medicijnkastje soms een puinhoop ? Van 21 tot 26 september kan je bij ons terecht voor een gratis check up van je medicijnkastje.

Lees meer

Gehoortestdag 15 september

7 september 2020 - Actualiteit

Een slecht gehoor heeft een serieuze impact op je sociaal leven. De drempel naar een gehoorcentrum is soms groot. Kom daarom vrijblIjvend naar onze gehoortestdag.  

Lees meer

Rookstop infosessie 18 NOVEMBER

3 september 2020 - Actualiteit

Stoppen met roken infoavond

Lees meer

Infosessie bevolkingsonderzoek naar borstkanker 21 OKTOBER

3 september 2020 - Actualiteit

Infosessie over het bevolkingsonderzoek naar borstkanker.

Lees meer

Griepvaccinatie

1 september 2020 - Actualiteit

Door de huidige COVID-19 pandemie staan we deze winter voor belangrijke uitdagingen. Een daarvan is proberen de seizoensgriep zoveel mogelijk in te dijken. De kans bestaat namelijk dat het griepseizoen samenvalt met een nieuwe COVID-19 piek.

Lees meer

Mondmaskers overheid

12 juni 2020 - Actualiteit

Wij werken heel graag mee aan het initiatief van de overheid. Vanaf 15 juni starten we met de verdeling van de stoffen mondmaskers die de federale overheid ter beschikking stelt.

Lees meer

Corona

15 maart 2020 - Actualiteit

#Wees solidair Was regelmatig je handen en hou afstand van elkaar. Stuur je voorschrift online door of contacteer ons via mail, facebook, telefoon, messenger ... Wij zetten alles klaar en geven je een seintje als alles klaar is om af te halen. Indien je ziek bent kom je best niet naar de apotheek. Laat ons iets weten we kijken samen voor een oplossing! Dit kan via thuisbezorging of via onze afhaalkastjes.

Lees meer

Afhaalkastjes

15 maart 2020 - Actualiteit

Ken je onze afhaalkastjes ? Ben je risicopatiënt, geraak je er niet tijdens de openingsuren ? Mail of bel onze je voorschrift of bestelling door. Je ontvangt een betalingslink en een code en je haalt je bestelling af wanneer het jou past ! Ook dit past in de strijd tegen Corona #apotheekbollengier #uwgezondheidonzezorg

Lees meer

Meer nieuws