Groep Dessein

We vinden het belangrijk dat onze klanten up to date blijven over onze laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.

Zorgpunt is een uitleendienst voor thuiszorgmateriaal. Wij leveren 7 op 7 en binnen 24 uur aan huis. Zorgpunt hecht veel belang aan kwaliteit: u kunt rekenen op het nieuwste materiaal, gereinigd volgend de hoogste standaard.

Ga naar zorgpunt.

  • Zorgpunt, thuiszorg op maat in uw buurt
  • Medicatie in zakjes per dag
  • Huisgemaakte bereidingen
  • Samenstelling reisapotheek

Apotheek Bollengier, uw zorgpunt apotheek in Sleidinge- Evergem. Advies met de glimlach. Wij streven naar klantvriendelijkheid en farmaceutische zorg waarbij u als patiënt centraal staat.

Bent u chronische patiënt? Dan begeleiden wij u graag als uw huisapotheker. Wij maken uw medicatieschema op en maken ze toegankelijk voor arts en ziekenhuis. We controleren bij elke aflevering het juiste gebruik van uw geneesmiddelen, interacties, dosering, dubbel gebruik, enz. Zo krijg je steeds de medicatie die jij nodig hebt.

Als zorgpunt apotheek kunt u bij ons terecht voor het huren en aankopen van al uw thuiszorgmateriaal (ziekenhuisbed, toiletstoel, rollator, relaxzetel, ...)
Wij leveren 7 dagen op 7.  Meer info op www.zorgpunt.eu

Wij zijn tevens een incontinentie advies punt. Wij helpen u in alle discretie met het kiezen van het geschikte product. Hartmann en AMD aan 40 % korting, Tena aan 20 % korting.

Apotheek Bollengier Zorgpunt is ook te vinden op www.thuiszorg-info.be

Nieuwe site

13 november 2017 - Groep Dessein

Met veel enthousiasme stellen wij u graag onze nieuwe site voor! Kijk rond, ontdek en blijf op de hoogte van de laatste nieuwigheden en gezondheidsweetjes.

Lees meer