Nieuws

Week van de valpreventie

25 april 2019 - Actualiteit

Week van de valpreventie . Laat angst om te vallen uw leven niet bepalen. Wij adviseren uw graag over de verschillende loophulpmiddelen. Misschien hebt u recht op een volledig terugbetaalde rollator of rolstoel ?  Wij helpen je graag bij de administratie hiervan. #zorgpunt #apotheekbollengier

Lees meer

Lente actie Eucerin - gratis handcreme

22 maart 2019 - Acties

Nu gratis handcreme bij elke aankoop van een product van Eucerin !

Lees meer

Winnaars pinguins

19 februari 2019 - Acties

En de winnaaers van onze etalage pinguins zijn  ......... Danny West Locy Brenda De Baets Jade Veel plezier ermee!

Lees meer

18 februari 2019 - Actualiteit

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste apotheker voor onze nieuwe apotheek. Je komt terecht in een volledig nieuwe apotheek waar farmaceutische zorg en advies centraal staan. Een wetenschappelijke interesse en bereid zijn om continu bij te scholen zijn een pluspunt. Uren zijn bespreekbaar. Indiensttreding najaar 2019. Interesse ? Laat het ons weten op info@apotheekbollengier.be en wie weet worden wij collega's ☺.

Lees meer

Promo handcreme

21 januari 2019 - Acties

Met deze ijzige temperaturen is een goede handcreme een must. Een dagelijkse verzorging van uw handen regenereert de huid en maakt ruwe, geïrriteerde handen weer soepel en zacht. Nu promotie op de handverzorging van Louis Widmer en Eucerin.

Lees meer

Gelukkig Nieuwjaar !

2 januari 2019 - Actualiteit

Vrede, hoop en liefde in een doosje meegeven kunnen we helaas niet, maar het belangrijkste is dat je van het leven geniet!Wij wensen jou een goede gezondheid in het nieuwe jaar, om je daarbij te helpen staan wij ook in 2019 voor jou klaar! Gelukkig nieuwjaar!

Lees meer

Eindejaarsactie

8 december 2018 - Acties

Wij zijn alvast in feeststemming ! Ontvang nu 15 % op je favoriete verzorging van Widmer, Eucerin & Avene. Vanaf 2 produkten 20 %.* Wij maken er graag een mooi cadeautje van ! * m.u.v. promo's en geschenkdozen.

Lees meer

Opbouw

6 december 2018 - Bouwplannen

Op 5 december werd de vloerplaat gegoten. De opbouw kan beginnen ! Op 14 december werden de eerste stenen gelegd. Vandaag, 16 januari leggen ze de vloerplaten voor de eerste verdieping.

Lees meer

Meer nieuws