Nieuws

Promo handcreme

21 januari 2019 - Acties

Met deze ijzige temperaturen is een goede handcreme een must. Een dagelijkse verzorging van uw handen regenereert de huid en maakt ruwe, geïrriteerde handen weer soepel en zacht. Nu promotie op de handverzorging van Louis Widmer en Eucerin.

Lees meer

Gelukkig Nieuwjaar !

2 januari 2019 - Actualiteit

Vrede, hoop en liefde in een doosje meegeven kunnen we helaas niet, maar het belangrijkste is dat je van het leven geniet!Wij wensen jou een goede gezondheid in het nieuwe jaar, om je daarbij te helpen staan wij ook in 2019 voor jou klaar! Gelukkig nieuwjaar!

Lees meer

Eindejaarsactie

8 december 2018 - Acties

Wij zijn alvast in feeststemming ! Ontvang nu 15 % op je favoriete verzorging van Widmer, Eucerin & Avene. Vanaf 2 produkten 20 %.* Wij maken er graag een mooi cadeautje van ! * m.u.v. promo's en geschenkdozen.

Lees meer

Opbouw

6 december 2018 - Bouwplannen

Op 5 december werd de vloerplaat gegoten. De opbouw kan beginnen ! Op 14 december werden de eerste stenen gelegd. Vandaag, 16 januari leggen ze de vloerplaten voor de eerste verdieping.

Lees meer

Funderingen & kelder

17 oktober 2018 - Bouwplannen

Op 16 oktober zijn de werken voor de funderingen begonnen onder een stralende herfstzon. Hopelijk blijft het weer nog even meezitten. 23 oktober : betonmolens arriveren van 's morgens vroeg ☺

Lees meer

PROMO PHYSIOMER

6 oktober 2018 - Acties

20 % op elke Physiomer neusspray ~ Physiomer unidosis : 2de aan - 50 %

Lees meer

Wat als mijn hart op hol slaat... Week van het hart, laat je gratis testen!

25 september 2018 - Blogberichten

Vanaf 40 jaar heeft men 1 kans op 4 om ooit voorkamerfibrillatie te krijgen. Dit is een ernstige aandoening die het risico op een trombose of beroerte vervijfvoudigt. Tijdens de week van het hart die loopt van 24 tot 28 september 2018 , kan u zich gratis laten testen in uw buurt.

Lees meer

Griepvaccinatie

5 september 2018 - Actualiteit

De griepvaccinaties zijn binnen ! Laat je vaccineren en bescherm en jezelf en je omgeving.

Lees meer

Meer nieuws